Bingobonusar

Att spela bingo online innebär att du kommer att få en del olika bonuserbjudanden. Att acceptera dessa innebär inte att du förbinder dig till någonting, och det är därför generellt helt riskfritt att acceptera dem. Det kan dock vara svårt att orientera sig bland dem, hur de fungerar och liknande. Nedan följer en kort förklaring till bingobonusar och hur de fungerar.

Registreringsbonus

Många bingohallar på nätet erbjuder en registreringsbonus. Det innebär att så fort du registrerar dig hos dem, så erhåller du en viss bonus: antingen i form av en viss summa eller av ett antal gratisbrickor. Det är som sagt riskfritt att acceptera den, och spela för den. Registreringsbonusen är i allmänhet rätt begränsad, och det kan vara så att du inte kan spela på alla spel som erbjuds på sajten för den.

Insättningsbonus

Nästa steg är insättningsbonusen. Om du efter att ha provat på bingosajten bestämmer dig för att du kanske vill spendera lite pengar där, så kommer du med största sannolikhet att få en bonus vid din första insättning. Denna kommer ofta i form av en matchning: du får så mycket extra att spela för, som du sätter in, upp till en viss gräns. Dessa bonuspengar används också vanligtvis sist, efter att du spelat upp de ”riktiga” pengarna du satt in.

Omsättningskrav

Även om det är sant att du inte förbinder dig till något bara för att du accepterar en bonus, så innebär det inte att du bara kan registrerar dig, sätta in pengar, få dina bonusar för att sedan helt enkelt ta ut allt, och på så sätt tjäna en slant. Det är givetvis en helt omöjlig affärsidé. Bonuspengarna måste därför spelas för ett antal gånger, innan de kan tas ut i kontanter. Hur många gånger varierar från sajt till sajt, och självklart är det fördelaktigast med bonusar som har ett lågt omsättningskrav.