Bingohallar

Nu för tiden så spelas det otroligt mycket bingo online, det är nästan så att man glömmer bort att det fortfarande går att spela bingo i en bingohall. Men det är trots allt så att det finns runt hundra stycken väldigt levande och trevliga bingohallar kvar i Sverige och det var ju så det började. Att spela på en fysisk bingohall är ett traditionellt och trevligt sätt att spela bingo på. Idag är bingohallen fortfarande en viktig mötesplats för många, ett sammanhang att höra till och extra spänning i vardagen.

När man spelar bingo online kan det ibland vara svårt att skilja på om en sajt är seriös eller inte. Spelar du på en av våra fysiska bingohallar kan du alltid vara säker på att arrangemanget är seriöst och att spelen är rättvisa. Det är nämligen så att alla bingohallar i Sverige är anslutna till SVEBICO – Sveriges Bingoarrangörers Centralorganisation. En organisation som finns till för att kontrollera spelandet, registrera alla spel och se till att alla bingohallar sköter sin verksamhet enligt de lagar som finns i landet. De arbetar ständigt för att motverka spelmissbruk och för att främja en välmående spelverksamhet. Dessutom så är det på det viset att när du spelar i en fysisk bingohall går allt överskott till landets ideella föreningar. Många av dem är små idrottsklubbar och föreningar som skulle ha svårt att överleva utan bingon. På det sättet behöver du inte se dina förluster som något helt och hållet tråkigt. Pengarna går ju ändå till en god sak.

Om du nu inte har koll på var just din närmsta bingohall ligger någonstans så är det ingen svår sak att ta reda på. SVEBICO har en egen hemsida – www.svebico.se där kan du se listor på alla de bingohallar som finns i Sverige. Dessutom kan du se exakt när dem har öppet, du kan få vägbeskrivning för hur man tar sig dit och mycket annat, som vilka spel de erbjuder med mera.