Spela bingo online

När du spelar online finns det som sagt en del tekniska detaljer som skiljer spelandet åt mot bingo live. För det första ska du välja ett bingorum att spela i. Se till att välja med omsorg och alltid en bingosajt som du känner igen sedan tidigare och som har ett gott rykte. Nu registrerar du ett konto hos bingosajten och säter in pengar. De flesta bingosajter erbjuder sina kunder en rad olika insättningsalternativ, allt från kreditkort, till banköverföring eller plånböcker online.

Nu är det dags att köpa en bingobricka. Även om du köper 10 brickor och bara hinner spelar några stycken av dem, så går de naturligtvis inte förlorade, utan sparas på ditt konto.

Bingotermer att ha koll på

Vi har tidigare nämnt begreppet Auto, som gör att du slipper hålla koll på spelet, istället är det datorn som fyller i dina nummer. Detta är nog den klart viktigaste funktionen när du spelar bingo online. På de flesta bingosajter slipper du själv ropa bingo när du vinner, då datorn sköter även detta vid Auto-inställningen på. På vissa sajter är det dock du som ska sköta ropandet, med hjälp av en stor röd knapp. Var uppmärksam på vad som gäller på sajten där du spelar!

Många bingosajter har en jackpott som delas ut varje timme. Denna jackpott kan vara ganska så stor, då den kan ha byggts på under en lång tid. En del av det du köper bingobrickor för går nämligen till jackpotten, om sajten har en sådan vill säga. Som regel ska man ha fått bingo inom ett speciellt antal nummer, för att kunna vinna.